Terhitec Oy Brandt Ab

TuotemerkitJaa sisältöä

Terhi

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen käynnisti helmikuussa 1972 käyttöön Pohjoismaiden suurimman pienvenetehtaan pienessä kalastuspitäjässä Rymättylässä. Terhi-veneiden tarina sai lentävän lähdön kun 10 000:s vene valmistettiin uudella tehtaalla jo kaksi vuotta myöhemmin.   Lue lisää Terhi-veneiden historiasta täältä.  

Tutustu Terhi-venemallistoon internet-sivuilla www.terhi.fi.

Silver

Viisi miestä päätti 1990-luvun alkupuolella toteuttaa unelmansa ja alkaa rakentaa maailman parhaita moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Näin tehdäkseen he jättivät aikaisemman työpaikkansa saman alan yrityksessä ja perustivat omansa. Jo veneen ensimmäinen versio voitti parhaan uisteluveneen palkinnon. Tämän jälkeen mallisto on kasvanut pieneksi laivastoksi. Vuonna 2009 Silver siirtyi TerhiTecin perheeseen edustaen uuden omistajan tahtotilaa olla arvostetuin käytännöllisten veneiden valmistaja Euroopassa. Lue lisää Silver-veneiden historiasta täältä .

Tutustu Silver-mallistoon osoitteessa www.silverboats.fi

Sea Star

Sea Star -veneiden juuret ovat Pohjanmaalla Kokkolassa, siellä missä meri on aina ollut merkittävä osa ihmisten elämää ja missä alueen veneenrakentajilla on pitkät perinteet veneiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Sea Starin sarjavalmistus alkoi vuonna 1984. Varsin nopeasti se nousi ensin yhdeksi rannikon suosituimmista merkeistä ja 1990-luvulla jo toiseksi suosituimmaksi venemerkiksi Suomessa. Myös Ruotsin markkinoilla Sea Star saavutti nopeasti suuren kiinnostuksen ja on koko historiansa ajan ollut siellä erittäin tunnettu ja arvostettu venemerkki. Lue lisää SeaStar-veneiden historiasta täältä .

Tutustu SeaStar-mallistoon osoitteessa www.seastar.fi

Sulje
Sulje