Terhitec Oy Brandt Ab

Sea StarJaa sisältöä

Sea Star -veneiden juuret ovat Pohjanmaalla Kokkolassa, siellä missä meri on aina ollut merkittävä osa ihmisten elämää ja missä alueen veneenrakentajilla on pitkät perinteet veneiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Sea Starin sarjavalmistus alkoi vuonna 1984. Varsin nopeasti se nousi ensin yhdeksi rannikon suosituimmista merkeistä ja 1990-luvulla jo toiseksi suosituimmaksi venemerkiksi Suomessa. Myös Ruotsin markkinoilla Sea Star saavutti nopeasti suuren kiinnostuksen ja on koko historiansa ajan ollut siellä erittäin tunnettu ja arvostettu venemerkki.

Vesillämme liikkuu jo yli 2 500 Sea Star-venettä. Niiden tuotanto ja omistus siirtyivät välillä pois Suomesta, kunnes TerhiTec Oy osti tuotemerkin ja muotit keväällä 2009. Samalla tuotanto ja suunnittelu siirrettiin takaisin Suomeen. Sea Star on luonnollinen ja vahva osa TerhiTecin filosofiaa käytännöllisistä veneistä, joihin kuuluvat myös Terhi- ja Silver-veneet.

Veneilyn yleistyminen ja valmistusmenetelmien kehittyminen on ajan mittaan muokannut veneilijöiden tarpeita monipuolisemmiksi. Veneen on sovelluttava ihmisten ja tavaroiden kuljetukseen, kalastukseen ja liikkumiseen paikasta toiseen. Ajan saatossa on lisäksi edellytetty nopeutta ja mukavuutta. Kaikki tämä sekä veneilijöiltä saadut konkreettiset kokemukset ovat pitkälti määritelleet ne suuntaviivat, joiden mukaan Sea Starin tuotekehitystä on tehty. Tulkoksena on se on se, että SeaStar-veneissä on huomioitu kaikki merkityksellinen kuten ajettavuus, läpikuljettavuus, kuljetuskapasiteetin riittävyys sekä äänetön matkanteko, ja kaikki tarpeeton on jätetty pois. Näin perusarvot käytännöllisyys, turvallisuus ja edullisuus toteutuvatkin kirjaimellisesti Sea Star -veneissä.

Sea Star -brändi edustaa yhteysveneiden yhteysvenettä, mutta myös tilaava retkivenettä ja mainiota kalavenettä. Voisi jopa puhua saariston pick-upista, jolla ajetaan vuodessa paljon niin myrskyissä kuin tyrskyissä. Kun muut veneet ovat jo pitkään olleet maissa, SeaStar on vielä täydessä käytössä mahdollistamassa vaikkapa joulun vieton saaressa. Voit nauttia matkasta aina tilanteen mukaan. Tästä syystä uskallamme luvata Sea Star -veneiden omistajille: mukavasti perille!

Tutustu SeaStar-mallistoon osoitteessa www.seastar.fi

Kuvagalleria

Sulje
Sulje