Terhitec Oy Brandt Ab

YritysJaa sisältöä

TerhiTec Oy valmistaa Rymättylässä täysin uppoamattomia Terhi ABS-­veneitä. Ainutlaatuisella kaksikerroksisella ABS-rakenteella ja polyuretaaniväliaineella saadaan aikaan pitkäikäinen ja helppohoitoinen vene. Laaja venemallisto käsittää Suomen suosituimmat soutuveneet ja perämoottoriveneet, yhteensä 28 eri mallia. Terhi­ veneitä on valmistettu jo 42 vuoden ajan ja yli 190.000 kappaletta. TerhiTec Oy:n Ähtärin tehtaalla valmistuvat suositut alumiinipohjaiset Silver AluFibreTM -veneet sekä erityisesti yhteysvenekäyttöön suunnitellut lasikuituiset SeaStar-veneet.

TerhiTec Oy on Euroopan johtavia venevalmistajia. Yhtiö on valmistanut noin 215,000 venettä vuodesta 1972. Yhtiö valmistaa tänä vuonna noin 5,000 venettä kolmessa tehtaassa Suomessa. TerhiTec on ainoa eurooppalainen venevalmistaja joka pystyy valmistamaan veneitä kolmesta eri materiaalista; ABS-muoviset Terhi-veneet, lasikuituiset SeaStar-veneet sekä alumiini-pohjaiset Silver AluFibre™-veneet. TerhiTec Oy on ISO9001 laatusertifioitu valmistaja.

TerhiTec Oy on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia, johon kuuluvat Honda- ja Yanmar -maahantuoja Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi, SeaStar ja Silver veneet), Polaris -maahantuoja Brandt-Polaris Oy sekä Suomen suurin vene-, moottoripyörä- ja mönkijätalo Bike & Boat World Oy.

Sulje
Sulje